De Beste Wensen en Mooie Doelen

januari 1, 2010 0 Reacties →

Hier zit ik dan, brak achter mijn laptopje te bedenken wat ik in dit nieuw jaar ga doen. Allereerst zal ik jullie namens het nachtvissers.nl team eens een heel gelukkig nieuwjaar wensen! De beste wensen voor het nieuwe jaar, mogen er maar een groot aantal vissen het water uit gesleept worden. Ook wij gaan hier natuurlijk voor!

Het ligt al een tijdje redelijk stil rondom nachtvissers.nl, maar we komen er weer aan als het even wat rustiger wordt. Ook is het wat relaxter als het zonnetje weer begint te schijnen. Toch kun je van ons als team veel gaan verwachten in het volgende jaar. We gaan veel nachten maken en waarschijnlijk een weekje naar Frankrijk om lekker te vissen.

En als klap op de vuurpijl gaan we dit jaar een boot kopen, om zo vanaf de boot te vissen en de wereld te zien. De planning is om die rond april in het water te hebben liggen, en we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Hebben jullie nog plannen of doelen voor het volgende jaar?

Dit artikel is geschreven door:

Naam: Stefan Vervoort

URL: http://twitter.com/divitodesign

Beschrijving: love football, enjoy design, interesting video, shoot photos, write blogs, catch carpers, keep chilling. @divitodesign.

Please Respond and Give your Opinion

We use Gravatar to handle our avatars. Get one there!