Nachtvissers.nl Heeft een Nieuw Uiterlijk

februari 10, 2010 0 Reacties →

Omdat het visseizoen toch nog even stil ligt door de winterse vrieskou is er hard gewerkt aan een nieuw uiterlijk voor nachtvissers.nl. Ik ben dan ook bijzonder blij om de nieuwe look te presenteren!

Zoals je ziet is er een hoop veranderd. De vorige look was een beetje saai en had heel veel tekst. De nieuwe site is veel kleurrijker en veel meer gefocus’ed op mooie foto’s. Zo zullen er – als het seizoen weer begonnen is – steeds andere foto’s en artikelen op de website komen, waardoor het interessant blijft om steeds terug te komen.

Door allerlei interactieve mogelijkheden kun je op de site zelf veel doen. Zo zijn er polls, is er een mogelijkheid tot registreren, reacties achter te laten op artikelen en/of foto’s in te sturen. Voor ieder wat wils dus.

Een discussieplek

Een belangrijke vernieuwing is het toevoegen van een discussieplek of forum aan de site. Door te registreren op de website, heb je gelijk de mogelijkheid mee te praten met andere Nederlandse karpervissers in allerlei verschillende onderwerpen. Alles van het karpervissen zal aan bot komen. Dus, registreer je snel op de website en stel je voor aan de andere karpervissers!

Wij zijn natuurlijk benieuwd naar jullie reacties op de nieuwe look!

Dit artikel is geschreven door:

Naam: Stefan Vervoort

URL: http://twitter.com/divitodesign

Beschrijving: love football, enjoy design, interesting video, shoot photos, write blogs, catch carpers, keep chilling. @divitodesign.

Please Respond and Give your Opinion

We use Gravatar to handle our avatars. Get one there!