Nachtvissers.nl Organiseert het Karper Concours 2010

januari 13, 2010 0 Reacties →

De komst van het nieuwe jaar brengt niet alleen gezelligheid, maar het luidt voor ons ook het startsein in het van het nieuwe karper seizoen. De teller staat weer op nul, de foto’s die we op de site zetten komen nu in het 2010 mapje. We kunnen weer vooruit.

Vandaar dat we een spelletje organiseren in de vorm van het Karper Concours 2010. Een concours dat simpelweg bestaat uit zoveel mogelijk en zo mooi mogelijke vissen vangen. Iets wat we allemaal graag doen!

Uitleg van het Karper Concours

Vang zoveel mogelijk karpers in het jaar 2010. Van elke vangst maak je een foto en schrijf je een klein stukje over de vangst. Door gratis te registeren op nachtvissers.nl kan je deze foto’s insturen. Deze foto’s worden gekoppeld aan jouw gebruikersnaam en de stand wordt weergegeven op een ranglijst. Elke maand brengt de community zijn stem uit op de mooiste karper foto, en de winnaar wint een prijs.

Enthusiast? Lees de simpele regels.

  • Registreer je op nachtvissers.nl
  • Maak van al deze vangsten een foto en upload de foto op nachtvissers.nl.
    • Hele vissen op de foto
    • Geen foto’s waar de vis op de grond ligt (gebruik een onthaakmat)
    • Eigen vangsten
    • Minimaal 15 pond

Op 31 december 2010 zal de stand worden opgemaakt en kijken we wie er bovenaan de ranglijst staat. Er zullen dan verschillende prijzen te vergeven zijn. Heel het nachtvissers.nl team zal natuurlijk meedoen en proberen om zoveel (en zo mooi) mogelijke karpers te vangen.

Het Karper Councours 2010 sponsoren? Stuur een email.

Dit artikel is geschreven door:

Naam: Stefan Vervoort

URL: http://twitter.com/divitodesign

Beschrijving: love football, enjoy design, interesting video, shoot photos, write blogs, catch carpers, keep chilling. @divitodesign.

Please Respond and Give your Opinion

We use Gravatar to handle our avatars. Get one there!