Vraag & Antwoord: Wat is Nachtvissen en Wanneer mag het?

mei 18, 2010 0 Reacties →

Op de redactie kwam pas geleden een vraag binnen. Door technische problemen is het email adres verloren geraakt, vandaar dat de reactie maar via deze weg wordt gepubliseerd. Zo hebben andere mensen ook iets aan het antwoord. Jessie, hopelijk beantwoord dit je vraag. En Melissa bedankt voor je bijdrage!

Als jij een karper-gerelateerde vraag hebt kun je die opsturen naar de redactie.

Vraag:

Door mijn ge-google op internet kwam ik bij jullie site uit. Wellicht kan iemand van jullie me op weg helpen. Ik zoek namelijk een origineel verjaardagscadeautje voor mijn neefje van 10. En hij wil heel graag een keer nachtvissen, maar ik krijg maar niet uitgezocht waar het kan/mag en wat het exact inhoudt.
Misschien dat jullie mij kunnen helpen.
BVD!
Jessie

Antwoord:

Kado’tje

Een origineel cadeau vinden is erg lastig, het ligt er eigenlijk een beetje aan wat voor spullen je neefje heeft. Het probleem met een kadotje vinden voor het karper vissen is dat alles zo redelijk duur is. Voor een pakje van 10 haakjes betaal je bijvoorbeeld al rond de 5 euro.

Wat ik je kan aanbevelen is eens rond te kijken op een van de volgende webshops. Die hebben een groot arsenaal aan producten die ook binnen een kado-budget vallen.

Nachtvissen

Nachtvissen mag in principe alleen in de maanden Juni, Juli en Augustus. Nachtvissen is heel simpel gezegd het vissen op karper, alleen dan in een tentje, de hele nacht door. Houdt er voor je kleine neefje van 10 jaar alleen wel rekening mee dat hij heel de nacht aan de waterkant zit, wat niet altijd even veilig is.

Voor meer informatie over nachtvissen, kijk eens in het lijstje hieronder:

Als jij een karper-gerelateerde vraag hebt kun je die opsturen naar de redactie.

Dit artikel is geschreven door:

Naam: Melissa Poort

URL: http://nachtvissers.nl

Beschrijving: Doordat Melissa vaak met de jongens aan de waterkant is, weet ze een hoop van het karpervissen af!

Please Respond and Give your Opinion

We use Gravatar to handle our avatars. Get one there!